Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství k posilovacím strojům
- Pro domácí cvičení zcela dostačující
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
- Snadno se aplikuje
- Jednoduchá instalace
- Kvalitní konstrukce
- pouze 1 pogumované lanko
- zbytečně dlouhá lanka - ideální by byla 3m a 2m
- Gumová ochrana kolem ocelového lana bohužel nevydržela ani jeden trénink i přesto že jsem tam měl naložené jenom 20kg a v popisu produktu bylo napsané do 40kg
Nekvalitní zpracování
Reakce značky Hop-Sport
je nám líto že nejste spokojený s produktem, v případě problémů stačí poslat nám zprávu na e-mail [email protected] a rádi vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Předem děkujeme
- Kvalitní a nezabere moc místa
- Asi nic
- Perfektně zabaleno
- Na domácí použití parádní zpracování
- Vše k sobě při montáži krásně zapadlo
- Možná nedostatečně popsaný návod
Kladka jako taková je parádní a vypadá, že bude sloužit dlouhá léta bez poškození. Pokud by se někdo jako já bál jestli jí dostane pod 201cm strop, tak uvedený rozměr 199cm sedí přesně na milimetr. Spojovací materiál, šrouby, matice, podložky, válečky a mnoho dalšího je pouze vhozeno do jednoho pytlíku, takže si to musíte nejdřív někde rozházet pro kontrolu. Lepší by to bylo na nějakém zafoliovanem kartonu. V návodu sice je, že máte zrovna použít šroub „36", ale na papíře s počty čeho kolik má být, není značení, takže pořád koukáte a hledáte co to zrovna je potřeba. Ale to není nic proč tuto kladku, nekoupit. Skutečně je na domácí použití supr.
- Podobné nanášení
- Dobře se rozprašuje po páse a dobře maže.
- Žádnou nevýhodu jsem nezjistil.
Kvalitní
Ještě jsme ho nepoužili, protože pás byl dobře namazán.
- provedení
- provedení
- Za cenu výborné, pevné, nosnost zkoušena zatím max. 80kg a v pohodě
- S ohledem k ceně nic. Snad jen trn 25mm je vcelku atypický nepraktický. Vše řeší adaptér.
- Tenký profil,levná Čína pěkně nalakovaná.Zatím ve zkušebním provozu , záleží co to udělá až to bude pořádně zatížené.
Za ty peníze to jde.
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Věříme, že během cvičení budete s tímto produktem spokojen a změníte názor k lepšímu.
Zákaznická podpora Hegen.cz
- splňuje účel
super
spokojen
Reakce obchodu hop-sport.cz
děkujeme Vám za pozitivní recenzi. Těšíme se na mnoho dalších Vašich spokojených nákupů.
Přejeme Vám hezký den!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Zobrazuji 21 - 40 ze 108 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...6 Další »